Race Marine

Hello!
Idag så har jag inte hunnit blogga för jag har varit inne i stan hela dagen. Hittade lite saker på Team Sportia och Stadium :). På Team Sportia köpte jag en dunjacka"svart", coatch tejp och tigerbalsam som jag har till sporten. På Stadium så hittade jag en hodd-tröja, märket var Race Marine. Älskar den, valde mörkbål :).
 
Nää, nu ska jag nog ta och skriva på min bloggdesignbok som jag håller på med :). Jag skriver den på solentro.se.
Det är en hemsida där man kan skriva böcker, beställa och så fixar dem boken åt dig så får man hem dem på posten, eller man får nog hämta ut dem :). Bilder på Race Marine-tröjan får ni se en annan dag! ;)
 
-Vad har ni gjort idag då? :)
Enjoy! ♥

Done! Med Evelin W Berglunds design :)

Idag så hade jag en beställning på G. Och jag passade på att göra den idag för hon har väntat länge på designen och de passade ju bra eftersom jag bara var hemm och inte gjorde något speciellt :). Hon som jag gjorde designen åt heter Evelin W Berglund. Nu kan gå in på hennes blogg genom att klicka här eller trycka på bilden här nedanför.

Min Dag

Hello!
Idag så har jag ara varit hemma och tagit de lugnt lite. Ibland så är det skönt att slappa frmför datan och tvn :). Jag har också tittat på mina favorit program idag, Vampire Diaries, Förhäxad & 7 Heaven (sjunde himlen), tycker de är så spännande i dem tre serierna. Sen så har jag också spelat kubb med pappa, och han vann haha^^. Men men, får spela igen mot honomen annan gång. Jag passade också på att frächa upp min egen blogg/design :). "Tryck F5 för att se den nya utseendet, komentera gärna"! :)
 
 
- Vad tycks? =)