Måndag 30/6

 
Gammal bild från när jag red på ridskola... Så ung jag var haha XD...
 
Idag mötte jag upp Ellen och Sofia på stan för att träffas lite innan vi ska åka på språkresan som är ganska snart. Så exiiited jag ääär!! Har längtat så mycket efter detta. Men kommer sakna alla här hemma så mycket trots att tre veckor kommer gå så fort när man har roligt haha. Har även handlat lite nya grejer till badrummet när jag ändå var på stan. Det blev två marinblåa handdukar, flytande två och en tandborts-hållare. Allt kommer från Åhléns. Efter det så har jag bra chillat hemma hos pappa genom att pysslat i mitt rum, dunkat musik (as usual haha...), kollat på serier osv och väntat på Daniela som är här nu.
 
Ska ha en liten girl-catch-up-night och sen imorgon så ska vi åka hem till henne och rida. Det är så kul att rida, så ska bli kul att få göra det igen :) Har inte gjort det på några år nu så det kommer nog vara underbart när man sitter där på ryggen och bara få den härliga känslan :). Det kommer iaf bli kul! 
 
Ska vara lite social nu, men jag hör av mig imorgon när jag har kommit hem om jag inte hinner göra något snabbt inlägg på morgonen. Kram på er! 

Paintball

 
Go kväll! Förlåt för att jag inte har bloggat på två dagar men har haft fullt upp med flytten och har smatidigt hängt med vänner och träffat släkt haha. Mycket som pågår just nu. Igår så var min stora syster Hanna hemma hos oss i vårt hus ute på landet med Ida-Li och alla hennes hundar (hennes nya hund som ni ser på bilderna ovan↑), Blaze hette han och var typ 4 veckor gammal. Asså såååå gullig, så att man dööör!!!!! ♥
 
Idag: Har jag hjälpt till med flytten lite på morgonen och sen vid tolv tiden idag så åkte jag och spela paintball med grabbarna. Det är skiit kul, så om ni inte har testat det förut så göör det! (dum fråga haha XD). Blev några matcher men vi var ganska få bara 6 stycken - men det var kul ändå! :) Var själv några gånger alltså en mot en och det var lite creapy (haha) för man vet ju inte vart motståndaren är liksom :P Så är rätt trött nu pch bara skypar med Julia och chillar på rummet. 
 
God natt! 

En dag i bilder...

Köpte varm kyckling & pasta på Sandy´s...
 
Gick till Fyrisån och satte oss där och åt lunch och njöt av luften... 
 
.... Sen avslutades det med en fika på Wayne´s Coffe och en snabb runda i Forum Gallerian.
 
Det blev en liten snabb träff idag med Hanna men vi han iaf snacka allt om himmel och jord vilket var mysigt, för hade ändå inget bättre för mig idag... Jag hoppas ni hade en bra Fredag oxå? :D