Free day of school

 
Hej snyggingar!! Idag är det måndag igen och en ny start på veckan men idag är jag i alla fall "ledig" från skolan. Vi har typ en hemstudie dag men min mentor sa att man fick göra vad man ville. Så därför har jag planerat en sportig dag med fina vänner ♥. Först ska vi spela badminton i Fyris Fjädern i ca 2h efter det ska jag gå på step-up pass som jag alltid gör på måndagar och sen åker jag på handbolls träning igen. Jag kommer hålla igång hela dan idag haha. Perfect! Jag kommer kanske inte kunna blogga mer under dagen för kommer koma hem på kvällen och då måste jag duscha och gå och lägga mig för en ny skoldag imorgon, men kommer såklart blogga imorgon :) 
 
Ha en bra skoldag! 

Bloppis

 
FÖLJ MIN NYA BLOPPIS PÅ INSTAGRAM!! @Bloppis_Uppland14
Skulle bli jätteglad om ni följde den! Info hittar ni i bion :)

Victoria Secret

"Bild från google" 
 
God morgon, eller förmiddag! Idag är det söndag och jag känner att det är en sånhär dag som man bara är hemma och fixar sitt rum. Ska bla. städa sen så ska jag fixa med min bloppis på instagram och börja plugga för moppekortet :) 
 
Visste ni förresten att parfymaffären i ST:Pers gallerian kommer få in en ny påfyllning av VS-produkter? :) 
Dom kommer få in det i veckan men vet inte vilken dag, men ni kan följa deras instagram @Parfymeri L Uppsala (när ni söker på de kontot så ska orden sitta ihop).