Sick sick sick

(klicka på bilden för att komma till sidan!)
 
Halloj! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör? Alla vi tre har varit hemma hela dagen för att vi mår bajs kan jag säga er. Jag har fortfarande hosta och ont i halsen vilket inte är kul när man är på språkresa men imorgon ska jag gå iaf och på Lördag för då är det shopping i London!!! :D Så taggad på det, så var hemma idag istället. På lunchen idag gick vi och köpte fish and chips så vi fick en liten nypa luft. Just nu sitter jag i sängen och äter samt lyssnar på Journey. Kan inte få nog av det bandet för det är sååå braaa tycker jag. Kollar på dem lite runt på youtube och då såg jag att dom hade fått en ny sångerska vilket jag inte visste och att han hade ett tufft liv under sin barndom. Det lät intressant tyckte jag så såg ett klipp om hur han hade det och ni kan själva titta på youtube. Sök bara på Arnel Pineda. 
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på deras grymma musik och chilla resten av eftermiddagen/kvällen. Ha det bra, kramisar ♥

Hawaii

Igår så hade vi hawaii tema på discot och såhär såg jag ut då: 

Jeans Jacka från Cubus// T-shirt från Primark// Jeans från Topshop// Converse från Foot Looker

Oxford Sneak Peak...

 
Hey guys! Hoppas ni har haft en bra helg? Det har jag iaf haft förutom att jag låg hemma på Lördagen men igår så åkte jag till Oxford. Det var en sån himla mysig stad och värd att se. Alla gamla byggnader var så himla fina så att man inte ville lämna staden haha. Dock så var inte Harry Potter -affären öppen, för att det var söndag. Men jag tycker ni borde åka dit och se staden och alla fantastiska byggnader.
 
Just nu är vi hemma och fixar oss inför kvällen. Kvällens aktiviteter idag är att ha en avskedsmiddag för dom som åker hem imorgron, tråkigt nog. Jag har iaf fått många fina vänner från olika länder som vi nu ska äta pizzabuffé med och sen gå vidare till hawaii-discot haha. Köpte en "hawaii"-tröja på Primark för typ 5 pund. (Kommer nog upp outfit bild på det). Nu är det en timme kvar tills våran bus går så ska ta och göra mig i ordning. Medans, så bjuder jag på några bilder från Oxford. Ha det bra! Kramisar ♥