Mobile

 
Vit mobil tillbaka! 
 
Ja, som ni nog vet så hade jag skickat in min gamla iphone för att få tillbaka en sprillans ny för att knappen där man stänger av ljudet hade pajat och medans jag väntade på en ny så hade jag pappas svarta iphone. Men idag åkte vi till Ica Kvantum och hämtade ut den nya. Sprillans ny, inga repor och inget hakkande i systemet ännu. 
Det är skönt att allt det är borta! Imorgon-bitti har jag match i Stenhagen mot Spånga och jag hoppas vi vinner över dom. Jag gör ett tidinställt inlägg ikväll till imorgon då det är 1:a Advent! 
 

20132911

 
Äntligen Fredag!! och förlåt för att jag inte har bloggat så ofta denna vecka men har haft fullt upp med skola och träningar. Igår hade vi match i Enköping och vi förlorade med 14-7. Jag kan säga att dommarna inte var bra och enköping spelade fult!! Många av deras spelare fick utvisningar många gånger. Matchen började iaf 20.00 och jag kom hem typ vid 11 - för att jag kom till stan 21.15 och då svängde jag och mamma förbi Mc Donald´s på vägen hem för att köpa middag till mig, haha. Jag spelade andra halvlek med magont vilket inte var så bra men jag kämpade på. Vi hade en spelare från Island som åker hem imorgon vilket är tråkigt och jag blev bra vän med henne och jag önskar henne en bra tid i Island med nära och kära. För mig tyckte jag att det var kul att känna och spela handboll med en som inte kommer från Sverige så vi fick snacka lite svengelska vilket var en bra träning för det engelska språket. 
 
→ Idag hade jag en bra skoldag, typ en halv faktiskt för nästan alla 9:or åkte till Katedral Gymnasiet för att gå på öppet hus. Vi var nämligen i Falun när det var öppet hus förra gången så denhär gången var det mer som ett "privat! besök för bara oss och vi fick vara med på en lektion. Själva skolan var fin men jag tyckte det inte fanns några linjer som passar mig hehe.. Jag är mest för et estetiska-programet (Hagströmska), äventyr & turism (Real Gymnasiumet och handels-programet (Thoren Bussnies School eller någon annan skola). - Har inte bestämt mig än utan det är ett tag kvar. 
 
** Freydish if you see this I´m just wanna to say: It was nice to know you and i hope you had a great time in our team and i´m gonna miss you. I wish you a great christmas-eve back in Island with you friends and family this year. ^^Besides I don´t know wich date you celebrate christmas-eve haha?!! ♥

The Lucky One

Betyg: 5/5
Hej hopp! Tisdag idag, men jag tycker det känns som onsdag men det är ju imorgon. Jag har haft en bra dag iaf. Ett seminarium om Kalla kriget och om kommunistiska regimer (igår). Båda gick bra så nu är det skönt att äntligen gjort båda. Det ända som är klart innan julavslutningen är nu fysik & kemi prov + debatt på det, geografi prov på vart alla länder ligger i Sydost Asien och sedan geografi seminarium - så det är inte så mycket egentligen. 
 
Varför jag har en bild på flmen The Lucky One?.. Är för att jag tittade precis på den nyss och den var jätte bra. Orkar inte direkt förklara handlingen men kolla bara på den på datan eller läs mer om den på internet. Det är i alla fall en kärleksfilm vilket jag älskar, haha!! Det är en utav mina favorit genre på filmer. - Vilken slags genre gillar ni på filmer? 
Den var jättebra iaf och jag rekomenderar den. Ni ser ju betyget jag gav den ↑. Kvällen planer var egentilgen att åka titta på fotbolls matcher i Diöshallen men så blev det inte alla (hehe..) för att jag var så himla trött när jag åkte hem från skolan så ikväll har jag bara slappat framför filmen och ätit lite chips, som jag egentligen inte ska göra för då tappar jag träningen vilket inte är så bra. Men någon gång måste man faktiskt eller hur?? :P 
Nu ska jag sluta underhålla er om vad jag typ har gjort idag utan jag ska kolla på en till kärleks film för mig själv och sitta och gråta för mig själv när det är sorgligt hahahaha XD. Seriously? I have no life!!! 
 
Bye, bye my friends ♥