Gammal bild från i sommras

 
Hej! Igår kom jag hem från mina sysslingar som bor i Stockholm. Har varit tre undebara dagar med dom på lovet ♥ Idag är mamma nämligen ledig så då ska jag och mamma åka till Thun´s och shoppa lite till haha. Jag shoppade ju i Täby Centrum när jag var där med mina sysslingar och det var kul det också men lite mer shopping kan jag inte skada? Hihihi^^. Det blev ett kot inlägg nu men jag bloggar nog senare ikväll för ska räna också efter vi har varit på Thun´s och har ätit lite för mycket skräpmat så det ska bli skönt med medelgympa senare under dagen. 
 
Ha en bra dag så hörs vi senare ♥

Gravity

 
Hejsan! Ledsen att jag inte har bloggat under 2 dagar men jag är som sagt i Stockholm hos mina sysslingar (stavning). Jag kom som sagt till dom i söndags och igår var vi i Täby Centrum vilket var kul. Jag kan säga att det var mycket bättre än typ Gränby Centrum haha, för det är större i Täby plus bättre affärer som tex. Tommy Hillfinger, Odd Molly osv. Det var nice. Jag köpte ett halsband från Bik Bok och en munktröja från Hollister-passade på för det var rätt billigt för att vara Hollister hihi^^. Bilder kommer väl upp när jag kommer hem, på kvällen imorgon.
 
Idag är det tisdag och det som står på schemat idag är bio. Har inte varit på bio på ganska länge så det passar idag :) Jag ska se Gravity med Lucas och dom andra ska titta på Lasse-Maja och Smurfarna 2. Vi delade upp det för vissa ska se Smurfarna 2 och Lasse-Maja. Gravity: Handlar om två människor som är ute i rymden, men allt går inte engligt planerna. Skeppet eller vad man säger sprängs och båda två är ensamma när kontakten bryts med jorden och för varje andertag så minskar syret och dom åker ut i universum. "Detta kanske inte var min bäste beskrivning men ni får gå in på sf.se annars." Nu ska jag ta och göra iordning mig innan vi ska åka. 
 
Ha det bra så hörs vi antingen ikväll eller imorgon när jag kommer hem ♥
 

Hiss & Diss #1

Vilken outfit hissar eller dissar du? Låt mig veta genom att kommentera ditt svar :). 
Ps. Om ni vill att jag ska göra sånahär inlägg om mode och sånt så kommentera gärna!