Good morning and good night, a wake up in twilight?!!

Hejsan!

Sitter och bloggar nu vid denhär tiden är supertrött även fast jag somnade runt 23.30 igår-men det är därför det var tidig uppstigning igår - för att dela ut 2500 äppel-korgar i Uppsala, så att vi skulle få in pengar till handbollen. Det var jobbigt men värt! :)

 

Imorse var jag hos min kusin Malin, sov över, för att mina föräldrar var borta på min fabrors fets. Imorse blev det film för mig och Malin, vi tittade på Harry Potter Dödsrelikerna Del 1 och Del 2, men hann inte se klart den så det får bli någon annan gång. När jag kom hem har jag varit med Hanna "kika in på hennes blogg, http://hanza.blogg.se - hon bloggar om mat och foto, en bra och intressant blogg för dig som gillar bakelser och foto!!".

 

När jag var med Hanna så var vi ute och fotade och gick runt i områden och gjorde videos, kul,kul!! Vi var också ner i hallen och skulle titta på handbollsmatcher men då var det slut :/. Haha^^....

 

Sitter just nu och lyssnar på ONE DIRECTION och ska börja titta på en film som börjat gå nu, på TV4! :) Är det någon utav er som brukar titta på Wiliams Lista? :)

 

Rolig!!! Ni kan se den genom att klicka på länken ;)... Ojj, det blev ett ganska långt inlägg men vi hörs imorgon!

God kväll på er! ♥


Min middag...

Består utav vitlöksbröd och pasta! ;) ♥ Vi gjorde en god middag tillsammans, jag och Malin och det var faktiskt gott!! Vitlöksbröden kom precis från ugnen och ska ta och äta på pastan. Sitter nu också och tittar på Trolltider, som gick på julkalendern för många år sedan.
Men den är rolig att titta på :)

Uppsala Hos Kusin! ♥♥♥

God Lördag på er!
Just nu är jag hemma hos min kusin, Malin. Imorse var jag uppe tidigt för att dela ut äpplen till lägengeter från City Gross för att samla in pengar till handbollen. Det var jobbig att springa upp för alla trappuppgångar, upp-och-ner.^^
Men till slut blev det lite över, och vi fick ta själva till nära och kära ♥. När jag var inne i stan hos Malin gick vi och åt på Max. Mums!!... Sen gick vi och titta ni sko affärer och köpte snacks. Senare under kvällen ska vi gå och köpa pizza! :)
 
Bjuder på en några fina blommor, som jag tog i våras ♥
 - Vad har ni gjort idag? :)
Nej, nu måste jag sluta för vi ska sjunga sing star! :D
Hör av mig senare under kvällen!!