Mirror

 
Hej, och glad varlborg på er! Idag åkte jag in till stan på morgonen och tittade på forsränningen med ett par kompisar. Sandra var redan där med Sofia och några andra sen kom jag och sen kom Johannes. Det var meningen att sofia, sandra, jag och alla andra skulle äta på china garden men det blev inte så för det hände en liten sak innan som jag inte ska ta upp här på bloggen. Men jag, Sandra och Johannes åkte iaf till Mc Donald´s nere vid boländerna och käkade lunch. Efter det har vi bara hängt i boländerna kollat runt lite i affärer och snackat en massa. Vid halv fyra åkte alla hem till sig för alla var inte på topp. Jag hade ont i huvudet, i halsen och var förkyld, eller jag är det fortfarande. Vi tänkte åka till typ Gamla uppsala för att gå på majbrasan där men dem börjar inte förns typ vid nio. Innan jag åkte hem så åkte jag, mamma och pappa och handlade mat. Jag/vi tänkte hyra en film p videobutiken men det vr stängt :/ Så ikväll blir det nog lite kortspel, ska nog inte gå ner till majbrasan ikväll eftersom jag inte mår så jättebra och jag har ingen att gå med, men det är skönt att vara med familjen också :)
 
Nu kan jag säga att internet fungerar som det ska med routern (stavning) så då kommer det bli mer bloggande :)
 
Önskar er en trevlig valborgsmässoafton till er alla!, så hörs vi senare. PUSSPUSS!!!

Valborg

Bild från sista april förra året, 2012
 

HEJ! Idag är det sista april och jag är snart påväg ner till bussen för att ta tåget in till stan. Jag kanske inte bloggar mer idag för att jag kommer umgås med min familj, vänner, nära & kära idag. Jag kanske hör av mig om jag kommer hem innan vi ska åka till mina kusiner och farmor & farfar, men det är inte spikat ännu. Om jag inte hör av mig så önskar jag er alla en trevlig valborg! Kommer kanske ta med mig kameran till forsränningen, men har inte bestämt mig men den ligger på laddning i för säkerhets skull :)
 
Hoppas ni går en trevlig valborg mer era familjer,vänner, nära & kära :) KRAM! ♥

29/4

 
bilder från Top Model Event

Bloggar en liten snabbis innan jag ska gå och lägga mig. Idag är det måndag och jag har bara varit hemma och tagit det lugnt eftersom jag är ledig fram till på torsdag. Skönt! Jag sov till halv tolv så har inte hunnit gör så mycket idag iaf. Imorgon är det sista april och på förmiddagen ska jag åka in och titta på forsränningen med ett par kompisar vid fyrisån och efter det ska jag möta upp mamma och pappa inne i stan eller här hemma. Vi ska kanske åka in till mina kusiner och farmor och farfar för att umgås med dem på eftermiddagen/kvällen.
Nu ikväll möblerade jag också om mitt rum. Flyttade bla. på skrivbordet och min byrå plus det jag hade vid sängen. Det kanske kommer upp en room tour när jag redigerat videon i imovie, men vet fortfarande inte hur jag gör :P Ni får jätte gärna komentera om ni vet hur man gör. Problemet nu är att jag inte vet hur jag lägger in själva videon/bilderna i imovie.
 
Lika bra att jag berättar det nu! Det kanske inte blir jätte mycket bloggning framöver för jag har fortfarande problem med internet, men jag ska försöka göra ett eller två inlägg om dagen så blir det iaf nån uppdatering här :)
 
Vi hörs imorgon, God Natt! ♥
 
Vad har ni gjort idag?! ;)