Back to the Airport

 
On a sightseeing bus
 
Står och väntar for a taxi här på hotellet som ska ta oss till Victoria station för att åka till flygplatsen och hem mot Sverige. Planet går inte förns 19.45 men vi är ute i god tid för det är mycket trafik just nu eftersom att alla tunnelbanor strejkar fram till imorgon. 
 
Kommer nog kanske inte kunna blogga mer idag så säger hej då nu, så hörs vi imorogon! 
 
Bye, Bye London - see u soon! :)
 
 

Westmenister Abbey


Glad valborg på er! Idag är det sista dagen vi är här i London så då passade jag och mamma på att sensevärdheter. Det blev Big Ben och London Eye, och snart ska vi bege oss till St. James Park där alla "roliga" vakterna är haha. Sen ska vi gå in en snabbis på Primark och Gap igen innan vi drar oss mot flygplatsen eller vart vi ska ta vägen :P

Ni får ha en så trevlig Valborg och jag hoppas att det är fint väder där hemma?! :) 

Mycket kramar från mig <3

Primark


Idag har det blivit mest shopping på Primark. Fick med mig "lite" smått och gott. Visar i ett inlägg vad jag har köpt, när jag kommer hem till Sweden. Jag har också ätit godaste lunchen någonsin haha. Fish amd chips och det var såååå gott!!!! Hade intetit det på länge förns idag, men det var rätt dyrt.
 £ 12.25 eller något sånt vilket motsvarar lite mer än 120 kronor. It was worth it!! 

Idag blir det inte några sevärdheter utan det tar vi imorgon och så får vi hoppas på att det blir bra väder sista dagen vi är här??. Köpte också en likadan modell som Long Champ väskorna vilket var bra. Ville ha en ny väska till sommaren. Men kommer nog köpa en annan sen när jag är har på språkresa. 

Ha det så bra så får vi se senare om bloggar något mer eller inte. Kramisar <3