Grattis! ♥

 
Hejsan alla fina läsare!
Idag är det en speciell dag för min mamma, jo nämligen hon fyller år! :) Imorse gav jag henne ett iphone fodral, som present. I skolan har allting varit lugnt, har jobbet mest med fysik och geografi/so - uppgifter hela dan. Är väldigt trött så blir nog en tidig kväll för mig. Ska ej gå på komfirmationen och träningen idag, känner mig inge bra i halsen och hostar väldigt mycket :/. Nu ska jag gå och titta på tv.
 
Hörs senare!
 

Fast update

Hejsan! Gör ett snabbt inlägg för att jag måste gå till bussen snart.
 
Idag har det varit lugnt i skolan, jobbat med olika ämnen (orkar inte rabla upp alla här). Efter det tog jag bussen upp till Gränby Centrum för att träffa mamma där. Vi skulle handla där och så klippte jag mig också. Det behövdes verkligen för mitt hår var långt och slitet nere i topparna så det var skönt att bli av med det.
Åhh!! Det är jätteskönt att vara hos frisören. Älskar när dom håller på med ens hår, tvättar det, fönar osv --> häller i massa produkter och tar hand om det ett tag. Tycker inte ni det? :) Och sen när det är klart så är det alldeles rakt, fint och lent :)
 
Måste gå, hör av mig efter träningen, puss hej! ♥

Nytt nr av: FOTO

Canon EOS 550D/ Objektiv: 18-55mm
*När mamma hade hämtat posten idag, låg denna härliga foto-tidningen som hade droppat ner under dagen :). Jag fick denna tidning i julklapp, eller rättare sagt prenumerationen (stavning), mamma och pappa gjorde så att jag fick 5 nr av denna tidning i julklapp, och jag får denhär tidningen varje månad :) 
 
Hej!
Idag är det den första skoldagen efter sportlovet. Jag kan säga att det är både tråkigt och roligt, för det första tycker jag det går fort i skolan och man får träffa alla kompisar, men det är inte så kul att "jobba"- kan jag hålla med er om :) ^^
 
Vad tycker ni om att skolan har börjat igen? :)
 
♥ Sitter nu och tittar på Familjen Annorlunda, tycker det är så kul att titta på haha^^ :P
Men nu är det paus och ska snart gå ner och hämta något gott att äta på hihi... Nej!, ojj! Nu har det börjat igen för typ 10 min sen, aja får gå ner och hämta något i nästa paus.
 
Hörs om en liten stund! :)
 
Ps. Som ni oxå kan se, så har jag gjort en liten förändring i designen. Blev faktiskt väldigt nörjd :)
Komentera vad ni tycker!