Tisdag, 30 oktober

God kväll! 
 
Här ligger jag i min sköna lilla säng och tittar på "Friends arena, invigningen"- som jag missade i lördags. Men kollar på svtplay, så det är lugnt :P
 
Idag har jag varit inne i stan och ätit lunch med Hanna. Vi åkte till Gränby Centrum och åt på de nya restaurangerna (stavning), men det var så gott. Restaurangerna ligger ovanför Kicks. I fall ni undra ;) Jag åt pizza från "Peppino´s Italia" ,och Hanna åt på "Miraku Sushi". Det som var så bra - det var att det fanns bord över allt och man fick sitta vart man ville, även fast man beställde från olika restauranger. Jag tyckte att det var jättebra, för annars får man inte göra så. Nej, nu så ska jag fortsätta att titta på invigningen av "Friends arenan" :) ...
 
- Sov så gott, god natt! ♥

28 Oktober

Hej!
Idag klev jag upp tidigt för att åka på match i Rosersberg. Vi förlorade igen :(. Men vi hade inte så många avbytare idag igen... Men alla kämpade på så bra som dem kunnde. Men jag tycker att vi spelade bättre idag än igår i försvar. Så idag var det mer tryck framåt :).
 
Efter vi hade spelat match skulle jag till en kompis, men vi körde förbi våran avfart från motorvägen :P Så det blev direkt in till stan istället. När vi kom in till stan käkade jag och mamma på Mc´Donalds - drive in, hehe^^. Sen åkte vi och hämta upp mormor för vi skulle till fryispark och kolla lite. "Ni som inte vet vad det är så är det loppis" ;)
Efter det droppade vi av mormor hemma hos henne och sen åkte vi och tittade på stället jag skulle gå på musik-kurs eventuellt, Längtar!!!
 
Nu ska jag titta på "Gossip girl firs season" som jag köpte på fyrispark, 50 spänn för en hel säsong - det är inte dåligt det! ;)
 
 
- Vad har ni gjort idag? :) Ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll! ♥

Vassunda - Huddinge

God kväll på er!
 
Idag har jag vairt på match och vi mötte huddinge, resultatet blev 7-14 till Huddinge. Det gick inte så bra för oss, alla var typ småskadade sjuka och var bort resta - nu över höstlovet!, men alla kämpade på så gott som man kunde. Tidigare idag har jag inte gjort så mycket. Ikväll ska vi äta min favorit rätt, grekisk sovlaki, såå gott!! Men nu så sitter jag här och updaterar för er :) som jag måste göra oftare :P...
 
På höst lovet så kanske jag ska gå på musik-kurs. Det är när man får jobba i studio, hur man skriver en egen låt, göra en egen musik video osv... Ska bli så kul om jag har tur som kommer in fast slutdatumet har gått ut, men vi vår väl se vad som händer!! :).
 
-Vad har ni gjort idag?, och vad ska ni göra på höstlovet? ;)
Kram!! ♥