Broken glass

 
Förlåt för lite dålig på att blogga under dom senaste dagarna. Har inte mått så bra och annars så har jag hängt med kompisar och tränat så har inte riktigt haft tid. I går var jag och mamma på Gränby Centrum och man kan ju säga att jag fick med mig lite smått och gott hehe. Kommer nog komma lite outfit bilder på det, när jag har tid så don´t worry. Efter det så åkte jag till Julia och var där hela kvällen och hade kul. Sov över också vilket var mysigt ♥
 
Jag uppträckte också att min mobil hade spruckit på baksidan när jag hoppade studsmatta. Märkte att jag hade den i fickan och att den åkte ut och studsade på mattan, men när jag skulle lägga ner den i skon så snubblade jag och den studsade en gång till på mattan så var det antagligen då en sprack :( Och jag märkte det heller inte förns efter maten, men jag är iaf glad att det var på baksidan och att den fungerar som det ska göra. Det är iaf positivt :) 
 
Nu: Läsa min nya bok i väntan på maaat!! 

Insta lately

 
1. På kulturnatten med vänner// 2. Lucnh med mamma på Un!ico// 3. Påväg till Fahion Week// 4. Tränings fotade lite haha// 5. En utav mina favo-låtar i öronen just nu// 6. Höst bild// 7. Ny bok!!// 8. Lyktor uppe på väggen// 9. Morgon fik på Coffe House By George// 10. Smile pancakes =)

27 September

Dom här två bilderna tog jag med Costas och David på Fashion Weekend förra helgen!! :D 
 
Skönt med helg igen eller hur?? Idag vankas det Gränby Centrum med mamma, lite plugg och sen så bär det av till Julia senare på eftermiddagen vilket ska bli kul. Hoppas jag hittar lite nya grejer på Gränby haha, för könner att min garderob vill ha lite nytt inför hösten. Kan inte skriva mer just nu för vi ska snart åka, men kanske hinner slänga in ett inlägg när jag är hemma ;-) 
 
Ha en bra Lördag!!