@ Hannas House

Hejsan! Hur mår ni? Jag mår alldeles utmärkt. Förlåt för att jag inte har bloggade igår men jag var hos Edgar med några kompisar på eftermiddagen sen på kväll sovda Daniela hos mig för att hon orkade inte åka hem. Men jag skulle i alla fall blogga igår men när jag väl skulle göra det så var det dåligt väder och internet fungerade, sorry for that! Idag åkte jag och Daniela in till stan för att jag skulle kanske träna på Friskis & Svettis eftersom jag hade ställt mig på reservplats men fick den tyvärr inte så då åkte jag till Hanna för att vara med henne och jag ska sova över hos henne till imorgon! Så det blir nice. Men imorgon ska jag i alla fall träna klockan tolv då jag ska gå på pass "medelgympa" och sen på fredag ska jag vara på gymet i stort sätt hela dagen :) 
 
Nu ska jag gå och vara lite social mot min kompis så vi hörs imorgon då på kvällen för då är jag hemma! :)

Snabb uppdatering!

Blus frn H&M// Shorts från Cubus (köpte dom igår på rea)// Sandaler skor från Skopunkten
 
God morgon! Vaknade preis upp efter att telefonen ringde och det var Daniela som ringde så fick stressa upp och fixa i ordning mig eftersom vi ska iväg snart till Edgars landställe. OVanför kan ni se lite utav dagens outfit men jag kommer fota mer senare när jag kommer hem. Har inte så mycket mer att skriva just nu så vi hörs senare mot eftermiddagen/kvällningen :) Ha det bra! 

Instagrambilder: Del 3

ph 1: Ätit pizza nere i Västervik// ph 2: ätit frozen yoghurt på Gänby Centrum med mamma idag!// ph 3: Varit i Lysekil och tittat på Gyllene Tider// ph 4: Varit på Liseberg med handbollslaget.
 
Hellu! Det var den sista delen av mina senaste instagram bilder så jag hoppas att ni är nöjda med dom så länge. Men jag håller med er. Måste verkligen skärpa mig när det gäller att visa mina instagrambilder för er - ska försöka göra så gott jag kan nu framöver :) Min dag idag startade med att jag och mamma åkte in till stan för att göra ett besök hos doktorn för att jag har eksem i armväcken och är jätte-torr på min hals och under hakan :( Men nu har vi varit hos doktorn och fått ny salva osv. Det är bara att smörjain ekxemen och min lilla torra hals 10 dagar framöver så får vi se om det har bättrat sig eller inte. Efter vi var hos doktorn åkte vi till Media Markt och kollade om jag kunde ha simkort på ipaden men det gick inte för jag kan inte stoppa in ett simkort i den så det får vi lösa med abonemang eller nåt... Sen åkte vi till 3 på Gränby Centrum och kollade lite där med ipaden, telefoner och allt möjligt :P Vi hade tänkt åkte till mormors hus men det blev det inte utan det blev lite shopping (visar senare vad jag köpt) för mig och mamma, och sen när vi skulle åka hem så tog vi en Frozen Yoghurt (andra bilden ↑). Sist men inte minst så svängde vi också förbi Friskis & Svettis för att jag skulle köpa månadskort och nu kan jag börja gyma och gå på pass! :)
- Så så har min dag sett ut. Hur har eran dag sett ut? :)
 
Imorgon ska jag till Edgars landställe med Daniela och hans kompis Calle så det ser jag fram emot och vi kommer nog ha kul!