14.09

 1. Väntar på att dansen ska börja// 2. Vinter pic// 3. Nytt hårband från Glitter// 4. Pommes till mellanmål XD
 
Det var det sensste från min instagramIgår var jag hemma från skolan för att jag hostade så mycket och hade huvudverk men jag hade ändå orken till att plugga körkort och till hemkunskapsprov. Även idag är jag hemma en extra dag för attt vila mig lite extra och lite plugg blir det också här hemma, men imorgon går jag till skolan. Måste jobba! Har två uppgifter som ska in på fredag samt HKK-provet och en uppgift ska in på måndag så nu blev det lite stress såhär på slutet men ajg får göra så gott jag kan. Får helt enkelt jobba arslet av mig imorgon och på fredag!!! 
 
Vi får se om jag bloggar lite senare eller inte det beror på om jag orkar eller inte. Börjar tappa min inspiration om vad jag ska blogga om så kom med förslag så är ni snälla! :D 

Sjuk

 
Ny vecka och nya tag. Måndag idag igen och förstaskoldagen denna vecka avklarad med hosta och förkylning för mig vilket inte är kul :(. Har hostat nu sedan några dagara tillbaka och haft ont i huvudet men ändå har jag klarat igenom helgen med dans och en skoldag. Idag när jag kom hem så gick jag direkt tll min sköna säng och har legat sen dess där hela eftermiddagen och tittat på Avatar och nästan somnat haha. 
Tror nog att jag kommer stanna hemma från skolan i morgon för att vila en dag så att det inte blir ännu värre. 
 
Nu ska jag fortstta titta på Avata, är inne på 3:e säsongen haha^^. Jag hoppas att ni inte är sjuka eller blir sjuka?!. Kramisar :* 

Den 25 Januari 2014

 
God kväll på er! Idag är det sista helgen i Januari. Herre gud vad tiden går fort haha! Jag hoppas att ni har haft en bra lördag? Själv så har jag inte gjort så mycket idag. Tanken var att jag skulle träna step-up med en kompis men jag hostar och har lite ont i huvudet då & då vilket inte är kul. Har klarat mig från feber än så länge så jag hoppas jag gör det i veckan också, det tror jag iaf. Åkte en sväng in till stan idag för att köpa en ryggsäck och fixat min gitarr inne på 4Sound. Den lät konstigt och jag visste inte vad som var "felet" men fick iaf hjälp med det och dom sa att strängarna var för spända. Hoppsan! Det tänkte inte jag på haha^^, men nu låter den som den ska vilket jag är nöjd med. Jag har typ suttit och spelat hela kvällen så att mina fingrar går av - men nu ska jag gå ner och poppa popcorn och sätta mig framför tvburken. Imorgon väntar roliga saker för mig för ska nämligen prova på två olika dansstilar igen som jag gjorde i torsdags. Ni behöver inte vara oroliga för att jag inte ska blogga imorgon men jag gör det innan jag åker så det är lugnt! 
 
Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig Lördagskväll! ♥