Sista dagen för 2012!

Gott Nytt År!, Hoppas ni har haft en toppen dag hittils :)
 
Det har iaf jag haft. Jag är ju som sagt i fjällen och åker skidor och det är så kul. På förmiddagen åkte jag skidor och nu tänkte jag åka snowboard på eftermiddagen.
Arkivbild från 2011 i Funäsdalen - Canon EOS 1000D
 
Jag hoppas att ni får en toppen nyårs-afton ikväll. Själv kommer jag ha jätte trevlig kväll och dag med mina nära och kära, vi ska gå ut och äta på kvällen och sen blir det att smälla av raketer vid tolv slaget! Ännu har inte vi fått tag på några raketer men omdet inte blir några raketer för oss så kommer nog det ändo explodera ikväll ;)
 
Ska nu gå och göra i ordning mig för en halvdag i backen :)
Bloggar nog på afterski, om det blir något sånt?!!
 
Hörs lite senare, Hejdå! ♥

Instagram vecka #3

1. Tittade på Ice Age 4 med mina kysslingar/ 2. Åkte Ekerölinjen med farmor och farfar, pappa och Sandra/ 3. Lanade 90210:P/ 4. Första middagen i Sälen med mini-cola till middagen :)


Sälen, Hundfjället

Bild från google
Hejsan, och god kväll på er!
Jo, nu är det så att jag bloggar från min dator upp i Sälen, Hundfjället. Är där med mina kysslingar och deras familj plus min familj. Ska bli riktikt kul över nyår, imorgon :) Imorgon är det första dagen i backen och det ska bli riktigt kul. Det finns en jättebrant backe som heter "Väggen", och den ska jag åka någondag.
 
Jag lovade er att lägga upp en instagram vecka här på bloggen, varje vecka och det ska jag göra! Men det är bara det att min mobil är lite seg och att jag tog slut på min internetsurf tidigare idag när vi åkte upp hit. Men jag kägger upp det så snart jag kan och det kommer komma upp bilder där också, följ mig på instagram @joozzee.
 
Det kommer upp bilder här på bloggen också från denna resa! :)