Movienight

 
God kväll! Just nu ligger jag i sängen och tittar på King Kong samtidigt som jag surfar på internet efter en action film som jag har tittat slut på och det var Abduction. As bra! Rekomenderar den verkligen för er som gillar action. Mer idag har jag inte gjort så mycket. Bara gått på step-up och zumba som jag skrev i mitt titdigare inlägg idag. Imorgon kommer i alla fall vårt internet tillbaka för jag gjorde slut på internet denna månad för kollade på så mycket film så att det tog slut hehe.. Men imorgon är det ny månad och då ska det gå fortare :) 
 
Bloggar inte mer ikväll så vi hörs imorgon. Sweet dream. xoxo.
 

31th Augusti

Hello my readers! Förlåt för att jag itne har bloggat på typ hundra år men nej, skojja bara men vårt internet går ju segt så orkar inte sätta på datan och vänta i hundra på att en bild ska laddas upp här. Denna vecka har gått fort och nu är hösten snart inne för i morgon går vi ju in på 1:a September och sen blir det vinter så mitt sista år i 9:an kommer gå fort. Sen kommer jag ändå inte kunna blogga ofta för det blir nationella prov och då måste man plugga för att satsa hårt och kommer göra det sen så tränar jag 4x i veckan och ibland på helgerna (som jag ska göra idag). Jag kommer har fullt upp i veckorna och på helgerna får jag passa på att vila ut mig inför nya veckor framöver.
 
Idag gick jag upp vid halv 10 för att åka in till stan med mamma och gå på step-up klockan 11 nere på väderkvarn. Det är kul men jobbigt! Men rekomenderar att testa det någon gång för er som vill. Just nu sitter jag uppe hemma hos mormor för jag och mamma ska gå på zumbainvigningen dom har på Fyrishov klockan 2 och så ska jag testa.
Bloggar mer när jag kommer hem om internet fungerar?! Så måste avrunda nu för ska åka på zumban!!....
 
Puss&kram! ♥
 

Coolish

Glasögonen och armbandet jag köpte igår! :)
 
Nu tillåter i alla fall internet att ladda upp bilden på det jag köpte igår som inte fungerade igår kväll. Idag har det varit bra i skolan igen. Lite mycket att göra bara men det gick bra ändå. Pluggat no (fysik), musik, idrott, historia och fortsatt på mitt svenska prov. Det är det jag har gjort i skolan idag. Eh, det var meningen att jag skulle träna idag asså gå på pass, men fick ont i knät på idrotten så får skippa det idag och träna upp musklerna runt knät imorgon efter skolan istället. Ska nu fortsätta träna upp dom så att som rör sig bakochfram istället för i sidled hela tiden och det är anledningen till att jag får ont :(. 
 
Bloggar lite senare igen. Love to you all! ♥