Mys Fredag

Hejsan!
Idag har det snöta som tusan, men jag tycker det är härligt :). Det blir ju ingen vinter och ingen jul utan snö?! Men det är ju mysigt också, för då kan man ta en varm chocklad och softa framför tvn på en fredags-kväll. I skolan så har det iaf inte hänt något speciellt. Sitter just nu och tittar på tvn.
 
...Här kommer det en liten bild på mig :)
Ja, jag vet, inte världens bästa kvalite. För jag tog den med min datakamera :P

Over again

Hej!
Sitter och lyssnar på One Direction tills jag ska äta, sen ska jag göra i prdning mig för ska på tränings match idag. Vi ska möta Rosensberg (stavning)^^. Idag efter skolan träffade jag Hanna och vi gick och fikade och efter det drog jag hem. Så nu är det bara chilla framför datan och tvn, innan matchen :)
 
 
 

Snö!!!

God kväll!
Det var länge sen jag gjorde en uppdate från mobilen ;). Ligger just nu i sängen och tittar på Solsidan. Brukar somna till det haha^^.

Men iaf, idag har jag haft skola som vanligt jobbat arslet av mig-haha. Har religion-redovisning imorgon om "jämställdhet i de olika världsreligionerna", jag och Sandra har Buddhismen. I efter middags vid halv två satt jag och skrev 2 sidor långa med faktatext till redovisningen.

Var väldigt stressad när vi skulle gå till basgruppdamlingen vid två. Men problemet var att jag inte hittade en dator i zonen jag skulle jobba i så gick liksom runt i tio minuter. Men jag hann iallafall börja skriva XD.

Nu ska jag ta och somna, är väldigt trött! • God natt på er!! <33