Lisebergs Campingen

 
Fotograferade lite när vi tog en paus i Hova
 
Hej! 
Just nu sitter jag, mamma & pappa i förtältet och lyssnar på musik. Ska snart bege oss till en resturant om det finns :) Börjar bli lite hunrig. Jag har köpt en ny keps när vi var i Marieberg, en blå där det står NY. Jag har tappat bort min blåa addidas som jag köpte i Thailand förra året då jag köpte en ny. Nu ska vi gå till receptionen och kolla om det finns någonstans man kan äta. Hör av mig lite senare kiss! ♥
 
 

Stopp I Hova

Hej mina fina blogläsare!
Vi har precis gjort stopp i Hova och köpt lite snacks och glass som vi kan äta på i bilen för nu är det bara 3h kvar tills vi kommer till Göteborg! Vi åkte hemifrån vid halv nio så vi har åkt ett tag. Vi stannade och käkade lunch i Marieberg i gallerian, Mc Donalds. Jag köpte en keps NY - för jag har tappat bort min andra som jag köpte i Thailand och det var en Addidas. Jag gör inget annat i bilen än att ära, sova och lyssna på musik! Så det kommer jag få göra i ca 3h till. Bloggar igen ikväll när vi kommit till campingen :)

Ha det gött så länge! <3


Packa Packa Packa

 
God kväll! 
Kom precis hem från Gamla Uppsala efter att ha varit på knytkalas för farmor. Hon fyller 80 år imorgon och då överraskade alla henne med ett knytkalas :) Det var kul att träffa alla igen och umgås. Jag åkte ju tåget in och buss till Gamla Uppsala för orkade inte åka tidigt när mamma och pappa åkte imorse så kom dit ungefär vid två då alla skulle vara är :) Har precis blivit klar med packningen, det sista lägger jag ner imorgon bitti - för imorgon åker jag till Göteborg och ska spela i Partille Cup denna vecka med laget och det ska bli kul. Men dom andra åker inte förns på måndag morgon och jag, mamma och pappa åker imorgon och jag campar en natt med dom (alltså imorgon kväll) sen på måndag bor jag med laget.
 
Snart ska jag äta och sen ska jag titta på Sommar Krysset innan jag går och lägger mig. Jag bloggar nog inge mer idag utan vi får höras imorgon när vi komit fram till campingen! 
 
Pss. Bilder kommer nog imorgon från kalaset idag. . . 
 
Vi hörs då, puss&kram!